Home / Lathum / Maatregelen voor Dreamfields Festival

Maatregelen voor Dreamfields Festival

LATHUM – Op zaterdag 9 juli vindt het Dreamfields Festival plaats op recreatiegebied Rhederlaag in Lathum. Het dancefestival duurt van 12.00 uur ’s middags tot 0.00 uur ’s avonds. De organisator van het festival, Matrixx Events, verwacht 25.000 bezoekers.

Vanwege het festival is het Bahrsche Strand alsmede het naturistenstrand niet toegankelijk. In verband met de hoge waterstand is deze editie de terreinindeling voor een deel van het terrein iets aangepast, waardoor er tijdens de op- en afbouw geen gedeelte van het naturistenstrand geopend kan blijven. Vanaf donderdag 14 juli is het Bahrsche Strand weer in zijn geheel geopend.

www.rhederlaag.eu en www.dreamfieldsfestival.nl
 

Lees ook

Verkoop oliebollen en appelflappen voor Lathumse kerk

LATHUM – Tussen Kerst en Oud en Nieuw worden in Lathum weer volop oliebollen en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.