Home / De Steeg / Tamara Koppelaar stopt als raadslid SP Rheden

Tamara Koppelaar stopt als raadslid SP Rheden

DE STEEG – Per 15 juli zal Tamara Koppelaar stoppen als raadslid voor de SP in de gemeenteraad van Rheden. Lyan van Vliet uit Dieren zal namens de SP na het zomerreces in september geïnstalleerd worden als raadslid. Lyan van Vliet was van 2007 tot 2010 ook al raadslid voor de SP in Rheden.

“Ik heb dit besluit moeten nemen met pijn in mijn hart. Maar het is als gevolg van mijn reuma een te zware belasting voor mijn gezondheid gebleken. Ik heb me de afgelopen twee jaar met veel plezier mogen inzetten als volksvertegenwoordiger en heb daar veel van geleerd. De combinatie van wat je van de mensen op straat hoort en dat geluid terug kunnen brengen naar de gemeenteraad, heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik zal zeker niet verdwijnen uit de politiek en zal ook betrokken blijven bij het werk van de fractie, maar met een andere invulling”, Aldus Tamara Koppelaar.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.