Home / Loenen / Hondenhater actief in Loenen met vergiftigde worst

Hondenhater actief in Loenen met vergiftigde worst

LOENEN – De honden- en kattenbezitters in de wijk Hackfort in Loenen zijn bang. Donderdagmorgen is er aan de Hackfortweg in de struiken van het plantsoen, dat grenst aan de voortuintjes, worst met gif gevonden.

Een bewoonster wilde ’s morgens haar hond uitlaten en zag tot haar grote schrik de stukken worst liggen. Zij vond dit meteen verdacht. Zij pakte met handschoenen de stukken worst op en sneed deze thuis met een mes open. Er bleken korrels vergift in te zitten.

Meteen werd de buurt gealarmeerd, want er kunnen daar nog meer stukken worst verborgen liggen. Het is de bewoners een groot raadsel wat deze dierenhater bezield om zoiets te doen. Mogelijk is de persoon een hondenhater of heeft hij of zij een andere reden.

De politie is ook op de hoogte gesteld en deze waarschuwde alle honden goed kort aan de lijn te houden en niet te laten snuffelen in de struiken. Omdat ook katten de dupe kunnen worden van vergiftigde worst dienen deze (voorlopig) ook binnen te blijven. Ieder in deze Loenense wijk wordt verzocht alert te blijven.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.