Home / Loenen / Start appartementen ‘t Ruijters Huys in Loenen

Start appartementen ‘t Ruijters Huys in Loenen

LOENEN – De start van de verkoop 11 appartementen ’t Ruijters Huys; Comfortabel, Charmant en Centraal wonen, is aanstaande. Op dinsdag 5 juli van 19.00 tot 21.00 uur wordt begonnen met de verkoop van 11 appartementen, in Verenigingsgebouw De Brink in Loenen.

Het project ’t Ruijters Huys ligt aan de Hoofdweg 12, hoek de Kempe, en bestaat uit 11 charmante en royale appartementen met minimaal 2 slaapkamers en een heerlijk balkon of terras. Sommige appartementen hebben zelfs twee terrassen. ’t Ruijters Huys ligt centraal in het dorp Loenen, zodat u overal lekker dichtbij woont en al uw dagelijkse boodschappen op loopafstand heeft. Alle appartementen zijn voorzien van een ruime inpandige berging zodat u alles bij de hand heeft. Comfortabel, charmant en centraal; dat is wonen in ’t Ruijters Huys. De 11 appartementen zijn allemaal verschillend dus u kunt kiezen wat het beste bij u past.

Voor informatie kunt u terecht bij Best Living Eerbeek, Stuyvenburchstraat 70, 0313-65 11 99. Koopsom vanaf € 199.000,= v.o.n.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.