Home / Spankeren / Fietsen én genieten van speciaalbier

Fietsen én genieten van speciaalbier

DIEREN / SPANKEREN – Vier horecabedrijven hebben de handen ineengeslagen en hebben het Rondje Speciaalbier bedacht. Het is een fietsroute die de deelnemers, fijnproevers, langs vier zaken voert die mooie speciaalbieren schenken of tappen.
"Bier is tegenwoordig zoveel meer dan een pilsje van een al dan niet bekend merk", leggen de kasteleins van De Luchte, De Tapperij, Het Schilderij en Polysport uit. "Er zijn steeds meer nieuwe maar ook traditionele mooie speciaalbieren, die je toch anders drinkt, beleeft en geniet dan een doorsnee tappilsje", volgens de vier kasteleins. Op de route van vijf kilometer lengte komen de deelnemers langs vier horecazaken, waar ze telkens twee biertjes proeven en bijpassende hapjes geserveerd krijgen. Van woensdag t/m zondag kan de route dagelijks tussen 15.30 en 19.30 uur worden gereden. Reserveren is wel van belang, en kan op het nummer: 0313-414255.
Dit nieuwe en bijzondere arrangement is bestemd voor groepen vanaf minimaal vier personen. De start is bij Herberg De Luchte in Spankeren.

Foto:
De kasteleins van Polysport, De Luchte, Het Schilderij en De Tapperij bieden een Rondje Speciaalbier aan. Een combinatie van fietsen en genieten van bijzondere bieren. – foto: Wencel Maresch

 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.