Home / Dieren / Van der Mei en Saalmink winnen Ster van Middachten

Van der Mei en Saalmink winnen Ster van Middachten

DIEREN – Op haar complex aan de Admiraal Helfrichlaan, organiseerde Boul’Animo het 2e open jeu des boulestoernooi van dit jaar. Na de Grand Prix Animo ditmaal het traditionele doublettoernooi De Ster van Middachten. Door zware concurrentie van belangrijke jeu de boules-toernooien elders in den lande was het aantal inschrijvingen ditmaal wat lager dan gebruikelijk.

Desondanks was er een sterk deelnemersveld met een internationaal tintje. Na twee voorgelote partijen, werden de teams naar prestatie ingedeeld in een A en B poule. De twee sterkste teams uit de A poule na drie ronden, zouden in een finale strijden om de fel begeerde titel. Zover kwam het echter niet. Tijdens de laatste partijen kwam zoveel water naar beneden dat het de banen onbespeelbaar maakte. Net als bij de Grand Prix Animo moest de organisatie besluiten geen finale meer te spelen. Jeroen v.d. Mei en Johnny Saalmink hadden hun drie poule-partijen gewonnen met het beste puntensaldo. Zij werden dan ook als winnaars uitgeroepen.

Ook andere leden van Boul’Animo behaalden aansprekende resultaten. Zo legden Nettie Lensink en Theo v.d. Meer beslag op de 3e plaats. Siny Hilverdink en Hannie van Hengel veroverden een uitstekende 8e plaats in dit deelnemersveld. In de B poule wisten Marjan Jonkers en John Bonenberg alle partijen met goed spel te winnen. Met hun 2e plaats leverden ook zij een opmerkelijke prestatie.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.