Home / Doesburg / Doesburgse verdacht van meerdere vernielingen aan auto’s

Doesburgse verdacht van meerdere vernielingen aan auto’s

DOESBURG – De politie in Doesburg heeft dinsdag een vrouw uit die plaats aangehouden op verdenking van tientallen vernielingen aan auto’s. Vanaf eind juni werden er voornamelijk in de wijk Beinum in Doesburg geparkeerde auto’s bekrast.

In een tijdsbestek van ruim een week liep het aantal vernielingen door het bekrassen op naar enkele tientallen. De vernielingen deden zich vooral voor op de Smitsweide en De Pol. De politie startte een onderzoek en riep vooral gedupeerden op aangifte te doen. Gaande het onderzoek kwam de Doesburgse als verdachte in beeld. Ze werd dinsdagmiddag aangehouden en zit voorlopig vast voor onderzoek.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.