Home / Klarenbeek / Politici bezoeken Roofvogeltuin

Politici bezoeken Roofvogeltuin

KLARENBEEK – Vrijdag brachten drie fractievoorzitters uit de gemeente Voorst een bezoek aan de roofvogeltuin De Havikshof in Klarenbeek. Zij hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging van Tjipke en Annie Zuidema om een kijkje te nemen in de tuin. Wat twaalf jaar geleden min of meer als grap begon, is inmiddels uitgegroeid tot één van de mooiste tuinen van de omgeving. Enkele jaren geleden wonnen Tjipke en Annie Zuidema, met nog twee andere prijswinnaars, een geldbedrag om hiervan een toeristische attractie op te zetten in de gemeente Voorst. En dat dit gelukt is, bleek afgelopen vrijdag wel.
De fractievoorzitters waren diep onder de indruk van de bijzondere beplanting, prachtige waterpartij en indrukwekkende roofvogels. Allen hebben van dichtbij kunnen kennismaken met de roofvogels. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er nog nagepraat over de meer dan bijzondere tuin.
Wie ook langs wil komen om dit met eigen ogen te bewonderen, kan dat in de maanden juli en augustus iedere middag van 13.00 tot 16.30 uur. Buiten deze tijden is ook mogelijk op afspraak, tel 055-301 27 98. Meer info op: www.havikshof.nl.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.