Home / Dieren / In de prijzen bij Erik Pieterse Zonwering

In de prijzen bij Erik Pieterse Zonwering

DIEREN – Sinds het bekend worden van het feit dat Erik Pieterse Zonwering zich ging vestigen in Dieren, hebben zij een winactie op Facebook gestart. Het ging om een zogenaamde ‘win-deel-like actie’. Onder alle deelnemers werd een winnaar getrokken. Van de 10.266 volgers hebben 542 de pagina op het juiste manier geliked en gedeeld.

De winnaar heeft een cheque ter waarde van € 1.000,- gewonnen, te besteden aan zonweringproducten. Annie Sangers uit Eerbeek mag zich de gelukkige winnaar noemen van deze mooie prijs. Zij heeft samen met haar man Joop, onder het genot van een drankje en een hapje, de cheque mogen ontvangen in de showroom aan de Wilhelminaweg 3 te Dieren. Deze week wordt een mooi nieuw knikarmscherm ingemeten, die Annie al sinds de opening op het oog had.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.