Home / Beekbergen / Twee kringkampioen

Twee kringkampioen

BEEKBERGEN – De afgelopen maanden werden er drie selectiewedstrijden gereden om het Kringkampioenschap van de kring Noord Veluwe en Oost Flevoland. Na afloop van de derde wedstrijd die afgelopen zaterdag in Nunspeet werd verreden, konden twee leden van ponyclub de Bosruiters worden gehuldigd als Kringkampioen. Olivia Braaksma won met Apache in de klasse B dressuur categorie C. Lisa Klopman (foto) legde beslag op het kampioenschap in de klasse L1 dressuur categorie D/E met haar pony Ice. Het was een succesvolle dag voor de Bosruiters, want behalve de kampioenen plaatsten ook nog een aantal andere Bosruiters zich voor de Regiokampioenschappen op 6 augustus in Rekken.

www.bosruiters.nl
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.