Home / Rheden / Energiekeet trekt de wijk in

Energiekeet trekt de wijk in

RHEDEN / ELLECOM – De keet van de Rhedense Energiebouwers trekt de wijk in. In de REB-infokeet krijgen belangstellenden antwoord op alles wat ze weten willen over onderwerpen als isolatie, energiezuinig stoken of opwekking van energie met zonnepanelen. Op zaterdagochtend 9 juli vindt u de REB-infokeet vanaf 10.00 uur in Rheden op het parkeerterrein van sporthal De Hangmat aan de IJsselsingel 7. ’s Middags is de keet vanaf 14.00 uur te vinden op het plein aan de Selsweg in Ellecom. Er is een lekkere kop koffie en alle informatie over zorgeloos en energiezuinig wonen!

www.energiebouwers.nl
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.