Home / Doesburg / Standwerkers tijdens Doesburg Binnenste Buiten

Standwerkers tijdens Doesburg Binnenste Buiten

DOESBURG – Doesburg heeft het standwerkersconcours een aantal jaren moeten missen, maar het is de organisatie van DBB gelukt deze publiekstrekker terug te krijgen in de Hanzestad. Op donderdag 14 juli wordt het één groot spektakel van de lach op gebied van verkoopdemonstraties in Doesburg.

In de Koepoortstraat zullen standwerkers uit het hele land van 14.00 tot 21.00 uur strijden om de titel ‘Beste standwerker van Doesburg’. Van blikopeners tot nagelsetjes en van pannen tot groenten snij attributen er wordt van alles gedemonstreerd.
De deelnemers zullen moeten vechten voor deze felbegeerde titel, want dit concours is officieel één van de voorronden voor het Nederlands Kampioenschap Standwerken. De prijsuitreiking is na afloop in de Koepoortstraat. Voor meer informatie: www.standwerker.com. Het complete programma van Doesburg Binnenste Buiten is te vinden op de site www.doesburgbb.nl.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.