Home / Dieren / Zomer in Gld op Het Nieuwland

Zomer in Gld op Het Nieuwland

DIEREN – Op de parkeerplaats ‘t Nieuwland, aan het eind van de Admiraal Helfrichlaan in Dieren, zal woensdag 3 augustus Zomer in Gelderland neerstrijken. "De voorbereidingen zijn in volle gang, maar alle hulp is nog steeds welkom", aldus Josina Schurink, die het populaire zomer tv-programma naar haar dorp haalde.

 

Het Dierense team (foto) is zeer benieuwd naar wat haar te wachten staat, maar zal zeker haar best doen, samen met twintigtal mensen op de achtergrond, om de opdracht die ze die dag om 10.30 uur krijgt zo goed mogelijk uit te voeren. Op deze manier kan er een bedrag bij elkaar verdiend worden voor een goed doel in ons dorp. De groep die momenteel meehelpt heeft besloten dat ze iets voor de jongeren en de ouderen in het dorp willen doen. Dit houdt in dat het gewonnen bedrag gesplitst wordt. Eén helft voor Madierodam en de andere helft voor de bewoners van vier Locatie ‘s van Attent in Dieren: Beverode, Hofstaete, Intermezzo en de Plataan.

Josina: "Voor het aanwezige publiek (minimaal 300 personen) staat ook een bedrag dat door het team is te winnen, dus kom 3 augustus voor 18.00 uur, want op dat tijdstip wordt het aanwezige publiek geteld."

Dieren is op woensdag 3 augustus de derde van twintig Gelderse dorpen die zich hebben aangemeld. Later komt het programma binnen het verspreidingsgebied van deze krant nog in Hummelo (4 augustus), Lieren (15 augustus), Drempt (18 augustus) en Klarenbeek (25 augustus).
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.