Home / Doesburg / Twee weekeindafsluitingen IJsselbrug Doesburg

Twee weekeindafsluitingen IJsselbrug Doesburg

DOESBURG – De IJsselbrug wordt momenteel ingrijpend gerenoveerd. Het zal niemand ontgaan zijn. Het werk vordert goed, maar toch is het nog nodig de overspanning in het weekend van 22 juli tot 25 juli en van 5 augustus tot 8 augustus af te sluitenn. Tijdens die afsluiting wordt de tentconstructie afgebroken en worden aanpassingen aan de voegovergangen gedaan.

Daarnaast brengt de aannemer een slijtlaag op het betondek aan en asfalteren ze de weg voor en na de brug.

De afsluitingen zijn op vrijdag 22 juli vanaf 21.00 uur en duurt tot maandag 25 juli 06.00 uur; En op vrijdag 5 augustus 21.00 uur tot maandag 8 augustus 06.00 uur. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Auto- motor- vracht- en landbouwverkeer kan tijdens deze afsluiting geen gebruik maken van de brug. Zij kunnen omrijden via Zutphen of Westervoort. Landbouwverkeer kan ook omrijden via Zutphen of Westervoort, maar volgt een iets andere route in verband met te grote snelheidsverschillen. De omleidingsroutes staan met gele borden aangegeven. Hulpdiensten, Openbaar Vervoer, ontheffing houders, (brom)fietsers, voetgangers en brommobielen kunnen wel gebruik blijven maken van de brug via het verbrede fietspad aan de noordzijde (aan de kant van Zutphen).
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.