Home / Dieren / IJsselfeest wordt gedragen door gezamenlijke horeca

IJsselfeest wordt gedragen door gezamenlijke horeca

DIEREN – Het Zomerfeest aan de IJssel, heeft een nieuwe organisatie. En een nieuwe naam. Voortaan heet het evenement IJsselfeest Dieren. Nadat de stichting die het evenement jarenlang organiseerde stopte, werd de organisatie feitelijk overgenomen door Theothorne-uitbater Maurice Vloed.

Die betrekt nu al zijn collega’s in de horeca bij het evenement en om die reden werd de Stichting Horeca Evenementen Dieren e.o. opgericht. Zij tekenen voor het IJsselfeest, op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus.

In de nieuwe stichting participeren de ondernemers van De Burgemeester van Dieren, Het Schilderij, De Harmonie in Laag-Soeren, Gino’s, Theothorne, de Tapperij en Polysport. Patrick Peters van laatstgenoemd bedrijf enthousiast: "We gaan er met z’n allen een mooi feest van maken aan het Veer. Gezelligheid staat voorop, er is muziek en de entree is gratis!"

Stichting Horeca Evenementen Dieren e.o. laat weten blij te zijn met het overleg dat al is geweest met gemeente en de politie. "We zitten duidelijk op één lijn met hen", aldus Peters, die benadrukt dat het voornaamste doel is er een mooi Dierens feest van te maken. Met op vrijdagavond een goede dj-show en op zaterdag een allround live-band van liefst twaalf muzikanten en zangers. "Er is komt voortaan nog maar één podium en dat maakt dat we het terrein anders, gezelliger, in kunnen richten voor het publiek. Naast de drankverkoop zullen er bijvoorbeeld meer eettentjes zijn."

Het complete programma is binnenkort in deze krant te lezen en de nieuwe stichting laat weten dat bedrijven zich nog kunnen verbinden aan het IJsselfeest. Daarvoor is Patrick Peters bereikbaar op 0313-414971.

Foto:
De gezamenlijke horeca zet de schouders onder het IJsselfeest Dieren op 19 en 20 augustus.

 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.