Home / Brummen / Weer VVV agentschap in Brummen

Weer VVV agentschap in Brummen

BRUMMEN – Wethouder Luuk Tuiten opende vrijdag de tweede VVV-vestiging van de gemeente Brummen. Naast de vestiging in het pand bij Boekhandel Hendriks in Eerbeek heeft de VVV nu ook een informatiepunt in het pand bij Primera XL aan het Marktplein in Brummen. Wethouder Tuiten overhandigde symbolisch het bord aan de familie Teunissen van Primera Brummen. “Er is behoefte aan goede toeristische informatie over het moois wat onze gemeente te bieden heeft”. Tuiten is ook blij dat de vestiging nog net voor het aanbreken van het vakantieseizoen is geopend.
Toeristische informatie is ook te vinden op de website www.vvvbrummen.nl. De stichting Visit Brummen Eerbeek is in de gemeente Brummen verantwoordelijk voor het lokaal gastheerschap. In deze stichting werken de toeristische ondernemers samen om de gemeente nog beter bij de toerist en recreant op de kaart te zetten. – Foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.