Home / Rheden / Slagvaardig succesvol in Spanje

Slagvaardig succesvol in Spanje

RHEDEN – Traditiegetrouw trokken een drietal spelers van Slagvaardig naar het internationale tafeltennistoernooi in het Spaanse Lloret de la Mar. Weg uit het natte Nederland, naar de Spaanse zon. Het bleek een goede keuze, want met twee eerste plaatsen keerde de groep terug.
In het dubbeltoernooi in de 1ste divisie, met spelers uit landelijke competities, speelden Roel van der Steeg en Wener Abeleven geweldige partijen. Roel, die enorm verdedigde en alles weer op tafel bracht en Werner die met zijn spinballen de tegenstanders aftroefde, waren al hun tegenstanders de baas en eisten in die 1ste divisie de eerste plaats op.
Wil ten Bras (84 jaar, zie foto) speelde in 4de divisie met een niet-Slagvaardig partner (72) eveneens geweldige partijen. Samen versloegen zij al hun concurrenten, met tegenstanders van tussen de 20 en 40 jaar, ook zij ontvingen de beker voor de eerste prijs.
De dag daarna begon het individuele toernooi, maar het vieren van beide bekers had toch wel wat energie gekost. Roel en Wil gingen in de poule al onderuit, alleen Werner kon zijn niveau goed handhaven en haalde na een aantal mooie partijen de finale. Toen was ook bij hem de pijp leeg en moest hij met de tweede plaats genoegen nemen. Desondanks een goed resultaat. – Foto: Laurens Faas
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.