Home / Dieren / Scooterrijder raakt kerende auto

Scooterrijder raakt kerende auto

DIEREN – Op de Imboslaan in Dieren is zondag aan het eind van de middag een scooterrijder in botsing gekomen met een auto. Het ongeval gebeurde rond 16.30 uur. De auto was aan het keren op de weg en zag de scooterrijder te laat. De man op de scooter kon niet meer op tijd remmen en botste op de auto. Hij is na de klap enkele meters verder terecht gekomen.
De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Wat zijn letsel is, is onbekend. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan. De auto is geborgen door een bergingsbedrijf. – Foto: Martin Heitink
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.