Home / Doesburg / Aanmelden jaarlijkse vierdaagselunch in Doesburg

Aanmelden jaarlijkse vierdaagselunch in Doesburg

DOESBURG – Zoals al een aantal jaren de gewoonte is, zal ook dit jaar weer voor de Doesburgse lopers van de Nijmeegse vierdaagse een lunch georganiseerd worden. Niet alleen die lunch is belangrijk, maar ook het napraten over hoe een ieder dit evenement heeft ervaren en tips voor een volgende vierdaagse uit te wisselen.

De lunch wordt gehouden op zaterdag 23 juli om 13.00 uur op het stadhuis van Doesburg. Het is wel zo dat men zich van te voren moet opgeven in verband met de catering. Aanmelden kan als vanouds bij Anita Nieuwenhuis op e-mailadres: wandelaarsdoesburg@hotmail.com.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.