Home / Eerbeek / Judoschool Pot nu ook in Eerbeek

Judoschool Pot nu ook in Eerbeek

EERBEEK – Met ingang van het nieuwe schooljaar, breidt Judoschool Pot in Brummen haar uren uit én opent in Eerbeek een nieuwe judolocatie. In de Gymzaal aan de Lorenzstraat breidt de sterk groeiende Judoschool haar werkgebied uit.

Onder de naam Judoschool Pot biedt hoofdtrainer Daniël Pot al jaren op meerdere locaties in de omgeving van Eerbeek professionele judolessen en trainingen aan. Ooit is de hoofdtrainer begonnen in Brummen, maar het is altijd een streven van hem geweest om ook in Eerbeek judolessen te gaan geven.

Met vestigingen in Gorssel, Steenderen, Dieren, Zutphen, Brummen en nu dus ook in Eerbeek, heeft de judoschool een groot voedingsgebied en kunnen zowel de recreatieve als ook de wedstrijdjudoka’s op verschillende locaties trainen. Pot vertelt: “Met de uitbreiding in Eerbeek is het cirkeltje rond. Eerbeek ontbrak nog aan mijn wensenlijstje om het gebied vanaf Dieren tot en met Gorssel dekkend te krijgen. Op de locatie in Eerbeek wordt gestart met een beginnersgroep in de basisschoolleeftijd. Als de leden meer en vaker willen judoën is dat mogelijk op de andere locaties, in bijvoorbeeld Brummen en Dieren."

Volgens Pot is judo belangrijk voor een opgroeiend kind. ‘’Ik zie judo als een stukje opvoeding. Ik leer mijn leerlingen normen en waarden, respect, samenwerken, discipline, beheersing, weerbaarheid, en vertrouwen. Ik heb geleerd door te zetten als je iets wilt bereiken, ik heb vertrouwen gekregen in mijn eigen kunnen, maar ik heb heel veel plezier gehad sinds ik ben begonnen met judo. Een echte uitlaatklep."
“Met medewerking van de gemeente is een geschikte locatie gevonden om onze groei verder door te zetten. Met de start in het centrum van Eerbeek komen we tegemoet aan een toenemende vraag van geïnteresseerden.”

www.judoschoolpot.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.