Home / Dieren / Meezingen met de Johannes Passion

Meezingen met de Johannes Passion

DIEREN – Op 1 april 2017 voert het Oratoriumkoor Veluwezoom de Johannes Passion uit. Zin om mee te zingen, maar geen zin om lid te worden van het koor? Geen probleem: projectleden zijn meer dan welkom. Voor alle stemsoorten (sopranen, alten, tenoren en bassen) is nog ruimte bij het koor.

De repetities beginnen in september en vinden plaats in de Dierense Ontmoetingskerk. In de eerste twee maanden (september en oktober) zijn de repetities eens in de drie weken (op 8 september, 29 september en 20 oktober), omdat het koor dan ook nog bezig is met de voorbereiding van een ander concert. Vanaf donderdag 10 november wordt onder leiding van dirigent Ab Weegenaar wekelijks aan de Johannes gewerkt.
Het orkest dat het koor op 1 april 2017 begeleidt is het Nederlands Begeleidingsorkest. De solisten die optreden zijn Bauwien van der Meer, Petra Ehrisman, Gerben Houba, Michel Poels en Mattijs van de Woerd. Aanmelden kan op: heitmanw@hotmail.com.

www.oratotiumkoorveluwezoom.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.