Home / Brummen / Geslaagde clinics beachvolleybal

Geslaagde clinics beachvolleybal

BRUMMEN – In samenwerking met twee gekwalificeerde beachvolleybaltrainers van de Nederlandse Volleybalbond hebben vrijwilligers van volleybalvereniging Bruvoc uit Brummen zich onlangs ingezet om 400 basisschoolkinderen uit Brummen, Hall en Empe (hernieuwd) kennis te laten maken met beachvolleybal.

Tijdens de gymuren kregen de groepen vijf tot en met acht uitleg over deze groeiende tak van de volleybalsport en ondervonden zij hoe het is om te volleyballen met blote voeten in het zand. Uit het enthousiasme van de kinderen en de leerkrachten is wederom gebleken dat (beach)volleybal een dynamische sport is, waar ook jonge kinderen heel veel plezier aan beleven. In het najaar is Bruvoc van plan om weer volleyballessen voor de basisschoolgroepen vijf en zes te gaan verzorgen in de zaal met als afsluiting een schoolvolleybaltoernooi.

www.bruvoc.nl
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.