Home / Brummen / Sparta sluit seizoen goed af

Sparta sluit seizoen goed af

BRUMMEN – Het wedstrijd seizoen zit er weer op voor de turnsters van GV Sparta uit Brummen. De meisjes hebben het goed gedaan op de wedstrijden. Er kwamen negen medailles mee terug naar Brummen. De finale van de zesde divisie die onlangs werd geturnd in Ede, was een mooie dag. Daar kwamen vier meisjes in actie voor GV Sparta met een erg mooi resultaat. Merel Smits werd daar eerste..
Op 28 mei waren de jongsten van GV Sparta aan de beurt. Hun wedstrijd was in Bennekom. Daar werd Renske Reesink. Tussen alle wedstrijden door deden deze meisjes natuurlijk ook mee met aan de jubileumshow ter gelegenheid van het 95-jarig bestaan van Sparta. Ondanks de minimale oefentijd hebben ze hier een spetterende demonstratie neergezet. Helaas gaan er nu ook weer enkele meisjes stoppen met de turnsport. De club wenst Jans Huiskens, Pippa Rouwenhorst en Vera Tjakkes veel plezier in hun nieuwe sport. Op de foto missen helaas Yuke Witteveen en Karlijn Giethoorn.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.