Home / Eerbeek / Creatief slotconcert KIEMM

Creatief slotconcert KIEMM

EERBEEK – Met een spetterend slotconcert sloten ruim honderd kinderen het vijfde seizoen en lustrum van KIEMM feestelijk af in de Bhoele in Eerbeek. Niet eerder werd tijdens een slotconcert van KIEMM muziek zo verweven met ander kunstvormen als beeldende kunst en dans. En dat allemaal op initiatief van de kinderen zelf. Van de schilderijententoonstelling van Mussorgsky tot de opening van de Olympische Spelen. De verbeeldingskracht van kinderen was in het vijfe seizoen van KIEMM groots tot veel plezier van docenten Bert Groothedde en Suzan Lutke. Ook enkele docenten toonden hun creativiteit samen met de klas. Zo verzon meester Aard van Weelden een rap bij de groove die zijn klas onder leiding van DJ Sven had bedacht en waagde juffrouw Jannie zich vocaal aan het swingende I feel good. Dat alles samen met de kinderen van het Leerlingenorkest Eendracht, het combo en muzikaal talent Marise, bekend van het televisieprogramma The Voice Kids.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.