Home / Hummelo / Uitslag publieksprijs Het Web

Uitslag publieksprijs Het Web

HUMMELO – Tijdens de Kunstwandelroute, gehouden door Het Web, zijn door het publiek dit keer 685 kaartjes ingevuld met de persoonlijke keuzen voor de drie beste kunstwerken op de route. Daaruit is voor alle 33 werken een volgorde berekend. Op dinsdagavond 28 juni heeft in Galerie Het Web aan de Veentjes in Doetinchem de prijsuitreiking plaatsgevonden. Daar is bekendgemaakt, dat het werk met de titel Zelfportret wolf-mens van Floris Wolvetang uit Drempt de eerste plaats bij de top-drie heeft gekregen, met een puntentotaal van 475.
Ook werd door de heer van Rechteren – eigenaar van het landgoed Enghuizen – weer een kaartje getrokken. De invullers van dit kaartje – Micky en Raymond van Houten uit Bergschenhoek – krijgen een kunstbon van Het Web aan de Veentjes ter waarde van 100 euro thuisgestuurd.
Op deze avond is ook de winnaar van de fotowedstrijd bekend gemaakt. Door de juryleden Gerard ter Brugge, Fred van Daalen en Willem Luesink is unaniem één foto tot winnende foto’s uitgeroepen. De maakster ervan, Carla Balvers uit Almere, krijgt een kunstbon van het Web van 50 euro thuisgestuurd. De tien genomineerde foto’s worden vanaf 29 juli gedurende zes weken in het Web geëxposeerd.- Foto Frank Vinkenvlengel.

Ruud Kaper, tel. 0314 – 394804
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.