Home / Giesbeek / Mega Vlooienmarkt van St. Gregorius Giesbeek

Mega Vlooienmarkt van St. Gregorius Giesbeek

GIESBEEK – De jaarlijkse Mega Vlooienmarkt van St. Gregorius wordt zondag 3 juli gehouden. Het dorpsplein van Giesbeek zal weer vol staan met fleurige kramen. Ook zal dit jaar de kwaliteit – waaronder antieke en meubelen uit groot moeders tijd – beter en het aanbod nog groter zijn dan voorgaande jaren.

Maar ook zullen mensen aanwezig zijn die vanwege de voorjaarsschoonmaak hun zolder, schuurtje, vliering of garage hebben opgeruimd en zo proberen op deze markt de spullen die ze niet meer nodig hebben, aan de man of vrouw te brengen. Ook zijn er die dag enkele Antiek- en Curiosa winkeltjes in de omgeving van de markt geopend.

Naast dit alles zal een palingroker zijn vakmanschap laten zien en kunnen bezoekers de kwaliteit proeven. Het is zeker de moeite waard een pondje mee naar huis te nemen en in alle rust daarvan te genieten. Op één van de terrasjes kan men genieten van een hapje, een drankje en onder het genot van gezellige muziek van Saxofonist Ben Wissink – die voor KIKA speelt. De vlooienmarkt is geopend van 9.00 tot 16.00 uur. De toegang bedraagt € 2,50 voor volwassenen. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding van hun ouders gratis naar binnen. Info en kraamhuur, tel.: 06-10252829.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.