Home / Hall / Lekker snuffelen en genieten op Muzemarkt Hall

Lekker snuffelen en genieten op Muzemarkt Hall

HALL – Op zaterdag 2 juli houdt muziekvereniging D.E.S. uit Hall vanaf 10.00 uur de 41ste editie van de Hallse Muzemarkt. Deze grote rommelmarkt behoort al jaren tot een van de grootste plaatselijke activiteiten en kan door de gezellig sfeer in de prachtige pastorietuin altijd rekenen op een zeer grote publieke belangstelling, vanuit de verre omgeving.

Behalve allerlei rommelmarktspullen, is er nog veel meer te vinden op de Muzemarkt.
Een bloemetje voor in de tuin of op de vaas, een grote sortering van allerhande boeken, nostalgische spullen uit grootmoeders tijd, er is voor ieder wat wils! Ook voor jeugdige bezoekers is er van alles te beleven. De jeugd kan zich vermaken op het springkussen of zich laten schminken en in de tent worden er met het Rad van Avontuur speciale kinderrondjes gedraaid. De inwendige mens wordt uiteraard ook niet vergeten. Koffie met gebak en voor tussen de middag de overheerlijke Hallse pannenkoeken, of een hartige hap bij de friteskraam.

De vele sponsoren hebben ervoor gezorgd dat in de tent Johan Welmers het bekende Rad van Avontuur weer vele rondjes kan laten draaien. Wie meedoet weet zich bijna altijd verzekerd van een prachtige prijs.

Hoogtepunt is om 14.30 uur de veiling onder leiding van veilingmeester Henry Leeflang, die ongetwijfeld weer zal zorgen voor veel spektakel en amusement.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.