Home / Eerbeek / Mooie sportweek bij TC Eerbeek

Mooie sportweek bij TC Eerbeek

EERBEEK – De Eerbeekse tennisclub kijkt terug op een mooie en sportieve sportweek. Een week lang werden de Hofmeijer clubkampioenschappen gespeeld. Jeugd en senioren tennisten om de titel clubkampioen 2016 en er was veel publiek aanwezig om de spelers aan te moedigen. De weergoden waren de spelers gelukkig ook goed gezind, want de slechte weersvooruitzichten vielen mee en alle wedstrijden konden onder goede weersomstandigheden gespeeld worden.
Op vrijdag kwam Jacco Eltingh (foto) op bezoek bij de club voor een clinic voor de jeugd en senioren en een demonstratiewedstrijd. De clinic was erg leerzaam en alle deelnemers hebben er wat van opgestoken en van genoten. De demonstratiewedstrijd werd gespeeld door Jacco Eltingh samen met Johan Timmer, Brend Jansen en Roald de Gans. Het terras bij het clubhuis zat helemaal vol met enthousiast publiek. Het was een geslaagde clinic (met dank aan Johan Timmer die deze clinic gewonnen had met een prijsvraag).
Op zondag werden de finales van de clubkampioenschappen gespeeld en aan het eind van de middag werden de clubkampioenen gehuldigd door de toernooicommissie, ook de nummers-2 van elke categorie ontvingen een prijs. Meer informatie over TC Eerbeek en foto’s van de clubkampioenschappen, de clinic en de demonstratiewedstrijd vindt u op www.tceerbeek.nl.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.