Home / Giesbeek / Giesbeach op strand Rhederlaag

Giesbeach op strand Rhederlaag

GIESBEEK – Op zaterdag 2 juli vindt het muziekevenement Giesbeach plaats op het Meentse Strand op recreatiegebied Rhederlaag. Het evenement vindt dan voor de 18e keer plaats. Giesbeach start om 19.30 uur en eindigt om 01.00 uur. Er zijn optredens van The Euro’s en van DJ Ronny.

Met Giesbeach wordt elk jaar een indrukwekkend strandevenement neergezet, waarbij een gemoedelijke sfeer heerst. Zo’n 2.000 bezoekers maken zich op voor een avond vol muziek en gezelligheid. Het festival vindt plaats op het Meentse Strand. Recreanten kunnen tijdens de opbouw voorafgaande aan het strandevenement gewoon gebruik maken van de overige stranden en ligweiden op Rhederlaag. Meer informatie op www.facebook.com/giesbeach.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.