Home / Dieren / Jeugdtheater PodiumsCool in Theothorne

Jeugdtheater PodiumsCool in Theothorne

DIEREN – Jeugdtheater PodiumsCool uit Dieren presenteert zaterdag en zondag weer de jaarlijks grote voorstelling in Theothorne in Dieren. Ruim veertig kinderen uit Dieren en Eerbeek spelen de sterren van de hemel. Dit jaar worden de voorstellingen Kruistocht in spijkerrok en Streetlife getoond.

Kruistocht in spijkerrok van de kindergroep zes tot en met twaalf jaar speelt in het jaar 1212. Jahra is een vechter die alles over heeft voor de kinderen om haar heen. Door haar positiviteit en doorzettingsvermogen is ze in staat om de toestand in de kruistocht te veranderen. Een verhaal over vriendschap, kracht en doorzettingsvermogen.

Streetlife, van de topgroep van kinderen van twaalf tot en met zestien jaar, speelt in de huidige tijd en gaat over jonge mensen die ineens op straat belanden en in aanraking komen met drank, drugs en criminaliteit. Uiteraard ook dit jaar met een aantal live gezongen stukken.

Kruistocht in Spijkerrok door de kindergroep uit Eerbeek speelt zondag 3 juli om 12.30 uur en door de kindergroep uit Dieren op zondag 3 juli om 18.30 uur. Streetlife door de groep uit Dieren speelt zaterdag 2 juli om 19.30 uur, allemaal in Theothorne in Dieren. De toegang bedraagt 7,50 euro, inclusief consumptie. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of vooraf te reserveren via www.podiumscool.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.