Home / Drempt / Beachvolleybal in Drempt afgelast

Beachvolleybal in Drempt afgelast

DREMPT – Het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi in Drempt is afgelast. Het evenement zou plaatsvinden op zaterdag 2 juli en zondag 3 juli. Helaas is dit besluit genomen wegens te weinig belangstelling in relatie met de kosten die het organiseren met zich mee brengt.

Een deel van de activiteitencommissie welke jarenlang dit evenement goed heeft georganiseerd, heeft wegens een verschil van mening met het bestuur haar werkzaamheden per direct neergelegd. Dit wordt zeer betreurd! Door deze gebeurtenis is de inschatting gemaakt dat de al geringe belangstelling voor de zondag nog verder zou terug lopen. De belangstelling voor de zaterdag was al minimaal. Hierdoor zou een dusdanig financieel risico ontstaan, welke niet te overzien en/of gedragen kunnen worden.
Het beachvolleybal toernooi was de laatste grote activiteit voor de zomerstop.
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.