Home / Doesburg / Vier dagen kermis in Doesburgse binnenstad

Vier dagen kermis in Doesburgse binnenstad

DOESBURG – Van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli is er weer kermis in de binnenstad van Doesburg. Vier dagen lang staan weer veel leuke kermisattracties opgesteld, zoals de draaimolen, minicars, Aqua Blasta, autoscooter, Dragon, Paradise Express, Skeeball, Trampoline, Breakdance, Ultimate, Funhouse, gebakkraam, nougat/suikerwerk, snackbar, suikerspin en diverse gok- en behendigheidspellen.

Op donderdag 30 juni om 15.00 uur wordt de kermis officieel geopend. Clown Desalles zal zaterdag vanaf 18.00 uur capriolen uithalen en toveren met ballonnen. Het traditionele vuurwerk, dat onlosmakelijk is verbonden aan de Doesburgse kermis, zal dit jaar een megavuurwerkshow zijn. Het wordt ontstoken op zaterdagavond 2 juli om 23.00 uur aan de IJsselkade.

De kermis in de binnenstad is open donderdag en vrijdag van 15.0 tot 24.00 uur, zaterdag van 13.00 tot 24.00 uur en zondag van 13.00 tot 23.00 uur.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.