Home / Brummen / Prijzen fotowedstrijd Pinkstermarkt

Prijzen fotowedstrijd Pinkstermarkt

BRUMMEN – Het Pinksterweekend was een daverend succes in vele opzichten, laat de organisatie van de Brummense Pinkstermarkt weten. Naar schatting werd het evenement door ruim 30.000 mensen bezocht. Een fraai resultaat. En voordat de organisatie op zomerreces gaat, willen ze eerst nog alle vrijwilligers, ondernemers en bewoners van Brummen die hun steentje hebben bijgedragen aan het doen slagen van dit oergezellige Pinksterweekend, heel hartelijk bedanken voor hun enthousiasme en inzet. "Met elkaar maken we van Brummen een nog gezelliger en mooiere plek om te wonen en te leven!"

Ook zijn de prijswinnaars van het Pinksterweekend bekend. De heer D. Bartling uit Loenen heeft in de P(arkeer)-loterij, de waardebon van € 75 van de tuinafdeling van Blokker Brummen, gewonnen. De winnares van de hoofdprijs van de fotowedstrijd (zie foto), een mooie Ricoh [Pentax] WG-M1 action camera, is Janne van de Ridder in de categorie ‘Zij’. De twee andere prijswinnaars zijn Ruben Arendse (in de categorie ‘Uit en thuis met Pinksteren’) en Loek Veerman (in de categorie ‘Brummen’). Zij hebben het Monumentenboek van Brummen ‘Een kijkje achter de deur van… van Leontine van Geffen gewonnen.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.