Home / Bronckhorst / Bronckhorst roept op mee te doen aan Nationale Sportweek

Bronckhorst roept op mee te doen aan Nationale Sportweek

BRONCKHORST – In de week van 17 t/m 24 september is de landelijke Nationale Sportweek. De gemeente Bronckhorst vindt dit een mooi initiatief en nodigt Bronckhorster sportverenigingen uit om aan de Sportweek mee te doen. Doel van dit evenement is sporten en bewegen stimuleren door mensen kennis te laten maken met het sportaanbod van plaatselijke verenigingen.

Verenigingen die geïnteresseerde inwoners willen laten zien wat hun vereniging te bieden heeft, bijvoorbeeld via een clinic, instuif, demonstratie of andere activiteit, kunnen zich aanmelden voor de Sportweek. Een mooie kans om extra leden te werven en hun sport en vereniging te promoten. Het is ook mogelijk om een samenwerking met een andere vereniging/organisatie te zoeken die in de toekomst voordeel kan bieden.
Om verenigingen te ondersteunen bij het opzetten van een sportactiviteit neemt de gemeente Bronckhorst (in overleg) de kosten van de zaalhuur voor rekening. De activiteiten moeten kennismaken met en promotie van de sporttak als doel hebben.

Verenigingen die met een activiteit mee willen doen aan de Nationale Sportweek, kunnen zich vóór 11 juli 2016 aanmelden via www.bronckhorst.nl/nationalesportweek. De gemeente neemt dan contact op.

Meer informatie staat op www.nationalesportweek.nl, met onder meer een handige toolkit voor verenigingen om hun eigen promotiemateriaal samen te stellen. Op www.bronckhorst.nl volgt binnenkort een overzicht van de deelnemende verenigingen.
 

Lees ook

Bronckhorst is Wandelgemeente van het Jaar

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst is door wandelkrant Te Voet uitgeroepen tot Wandelgemeente van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.