Home / Hummelo / Zomerexpositie De Bisschop

Zomerexpositie De Bisschop

HUMMELO – Bij Galerie de Bisschop in Hummelo wordt van 3 juli tot en met 28 augustus een zomerexpositie getoond met schilderijen van Peter van Loenhout en sculpturen in brons van Mariëtte Schouten. Peter van Loenhout woont en werkt in Hollandse Rading. Zijn werk is krachtig, impulsief of juist afgewogen en opgaand in zijn omgeving. De ene keer abstract dan weer figuratief. Peter werkt graag met verf in combinatie met zand; de kleuren van de aarde vermengen zich met het licht om zo te resulteren in een fascinerend resultaat op papier of doek. Mariëtte Schouten woont en werkt in Hummelo. Haar diersculpturen in brons zijn realistisch met een vrije toets vol emotie en beweging.

Broekstraat 13
www.galeriedebisschop.nl
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.