Home / Dieren / Veiliger fietsoversteek

Veiliger fietsoversteek

DIEREN – De fietsoversteek op de vernieuwde Harderwijkerweg in Dieren wordt aangepast en verbreed. Het fietspad krijgt een ruimer profiel en de scheiding tussen fietspad en rijbaan krijgt meer nadruk. Op de nieuw aan te brengen middengeleider tussen rijbaan en fietspad worden, ter compensatie, bomen teruggeplaatst. Omwille van de veiligheid wordt het fietsverkeer tijdens de werkzaamheden omgeleid. Het werk neemt ongeveer drie weken in beslag. Naar verwachting wordt begin juli de opnieuw ingerichte fietsoversteek in gebruik genomen. – Foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.