Home / Brummen / Vergadering raad Brummen over Burgers-terrein Eerbeek

Vergadering raad Brummen over Burgers-terrein Eerbeek

BRUMMEN – Donderdag 30 juni komt de gemeenteraad van Brummen voor de laatste keer bijeen voor het zomerreces. Het belooft een interessante avond te worden met een groot aantal uiteenlopende onderwerpen op de agenda.

Besproken wordt onder meer de ontwikkeling van een regionaal vervoersbedrijf (basismobiliteit), het vaststellen van de gemeentelijke jaarstukken over 2015 en het raadsvoorstel om de functie ‘werken’ op het Burgersterrein in Eerbeek als volwaardige variant mee te nemen in de PlanMER. De openbare vergadering van de gemeenteraad vindt plaats in de raadszaal van het Brummense gemeentehuis en begint om 20.00 uur.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.