Home / Dieren / Speeltuin voor iedereen

Speeltuin voor iedereen

DIEREN – De Dierense Speeltuin vierde zaterdag het 70-jarig jubileum. Kinderen genoten van allerlei extra attracties en spelletjes, de onmisbare vrijwilligers werden na afloop van de dag in de watten gelegd en getrakteerd. En omdat de Dierense speeltuin nadrukkelijk een speelplek voor iedereen wil zijn, is de speelplek ook geschikt voor minder valide kinderen en grote kinderen. In dat kader werden door de Rhedense Rollers, de vereniging die rolstoelbasketbal speelt, zaterdag enkele demonstraties gegeven. De verharde ijsbaan blijkt daar prima geschikt voor. – foto: Han Uenk
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.