Home / Drempt / Tour de France beleven met de Hessentour

Tour de France beleven met de Hessentour

DREMPT – Het is de wedstrijd voor de Tour de France liefhebbers uit de regio. Op zaterdag 2 juli start de Tour de France in Mont Saint Michel. Al ruim twintig jaar wordt in Drempt dan de Hessentour georganiseerd, waarbij er weer volop kans is op prijzen door klassementen en truidragers van de Tour de France goed te voorspellen. Een mooi Tour-spel.

Het spel werd al jaren gehouden onder de noemer Tour de Drempt. Sinds een paar jaar is de naam verandert in Hessentour, zodat ook de Tour-liefhebbers uit de hele regio tegenwoordig deelnemen. Ook mogen er twee jokers worden ingezet tijdens deze tour, die dubbele punten opleveren, en het zal niet verbazen dat hierdoor de Hessentour tot op het laatste moment nog spannend is wie dit jaar de Hessentour zal winnen. Vorig jaar bleek na een record aantal deelnemers, de winnaar toch nog niet de uiteindelijke winnaar, door een verkeerde eindklassement voorspelling. Nieuw is dit jaar een iets andere puntentelling en dat je bij een uitvaller van de door jouw geselecteerde ploeg een reserverenner mag inzetten. Een deelnameformulier kost 5 euro.

De Hessentour start op zondag 3 juli, zodat een ieder ruim de tijd heeft om te kijken welke renners er in vorm zijn om dan vervolgens je eigen favoriete lijst samen te stellen en door te geven.
Tot uiterlijk zondag 15.00 uur kunnen inschrijfformulieren ingeleverd worden op de adressen die op de website vermeld staan. Wil je deelnemen aan het spel of wil je weten hoe je aan een deelnameformulier kunt komen of ben je benieuwd naar de standen die dagelijks ververst worden of spelregels, kijk dan op de website home.online.nl/lbouwmeister. Mochten er dan nog vragen zijn, dan kunt u bellen met H.C. Veeneman, tel.: 0313-477062
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.