Home / Dieren / Briljanten huwelijk krijgt vervolg

Briljanten huwelijk krijgt vervolg

DIEREN – Twee weken geleden stond er een artikeltje in de Regiobode over het briljanten huwelijk van de familie Vuurpijl- van Gurchom uit Dieren. Hierin stond geschreven dat ze graag uit eten gaan met de kinderen, waarbij een glas Johnny Walker Red label met drie klontjes ijs niet mag ontbreken.
Door kleinzoon Tim werd dit krantenartikel uitgeknipt en met een begeleidend schrijven opgestuurd naar de producent van dit ‘vorstelijk nat’ met de vraag of zij iets voor zijn opa kunnen betekenen. Na enkele dagen werd er een grote doos afgeleverd met een reuzefles Wiskey van 4.5 liter erin. Op de foto poseert de heer Vuurpijl (96) met zijn briljante cadeau. Een gewone fles is ernaast gezet om de afmeting van de reuzefles goed te laten zien.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.