Home / Loenen / Nieuwe expo in ‘t Arthuus

Nieuwe expo in ‘t Arthuus

LOENEN – . Bart Ensing maakt sculpturen van in de natuur gevonden hout. Organische vormen, soms abstract, soms figuratief, maar altijd vormen je fantasie prikkelen en die je wilt voelen. Harrie Wilbrink is een beeldhouwer met voorliefde voor de hardere steensoorten. Zijn beelden zijn vaak vrouwfiguren. De schilderijen van Mieke Diekmann vertellen een verhaal. In de geabstraheerde verbeeldingen vallen voor de toeschouwer steeds andere aspecten te ontdekken.
Sieraden vindt men in de galerie van onder andere Harrie Lenferink, Nicole van Heeswijk, Tineke Vrijs, Ellen Kuijl. De galerie heeft werk in stock van Jasper Krabbé, Lyda Dirkse, Inge van Boven, Jean Groenendijk, Johan de Vries, Frans Gort, Hanneke Pereboom, Jan van Koningsveld, Ton Schulten en Sam Middleton. In het atelier worden schildercursussen en workshops gegeven.

www.arthuus.nl
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.