Home / Velp / Ouder-kind opkomst bij scouts De Markesteen

Ouder-kind opkomst bij scouts De Markesteen

VELP – Vorige week was het de hele zaterdagmiddag en vroege avond gezellig druk rondom de blokhut van scoutinggroep De Markesteen in Velp. De jeugdleden waren ’s middags begonnen met het voorbereiden van een warme maaltijd voor de ouders ,die aan het eind van de middag zouden komen.

De explo’s en scouts stookten het vuur op, zorgden voor vers gemaakte kippe- en brocollisoep, bereidden de tosti’s voor en kleedden de kampvuurkuil gezellig aan. De welpen sneden groenten voor de salade en de bevers versierden de cupcakes, die de leiding al had gebakken.

Alle ouders wreden van harte welkom geheten door voorzitter Harald Hendriks. Ook werden alle bestuursleden voorgesteld. Daarna konden de ouders meer te weten komen over de speltak waar hun zoon of dochter wekelijks de opkomst bij had. Iedereen genoot aansluitend van alle lekkernijen, om daarna rond het kampvuur zittend te genieten van de moppen die de jeugdleden tapten. Ook kwamen er foto’s voorbij van verschillende jeugdleden die al jaren bij De Markesteen lid waren.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.