Home / Brummen / Ook in vakantiemaanden spreekuur collegeleden

Ook in vakantiemaanden spreekuur collegeleden

BRUMMEN – Ook in de zomermaanden kunne bewoners van de gemeente Brummen in de even weken op dinsdagmiddag tussen 15.00 en 15.30 uur met een bestuurder in gesprek gaan. Ze hoeven hiervoor geen afspraak te maken. Het inloopspreekuur van het college is een laagdrempelige manier om in gesprek te gaan met een wethouder of de burgemeester.

Het eerstvolgende spreekuur is op dinsdag 12 juli. Ook op 26 juli en op 9 en 23 augustus is er een spreekuur. Het spreekt voor zich dat wanneer een bestuurder met vakantie is, een ander collegelid hem waarneemt.
Wie tussendoor graag een gesprek wil hebben met één van de wethouders of de burgemeester, kan hiervoor een afspraak via het bestuurssecretariaat, via het centrale telefoonnummer (0575) 56 82 33. U kunt ook mailen naar bestuurssecretariaat@brummen.nl.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.