Home / Eerbeek / Geweldige roofvogelshow

Geweldige roofvogelshow

EERBEEK / HALL – Voor dertig Zonnebloemgasten en begeleiders van de Zonnebloem Eerbeek/Hall werd onlangs een spectaculaire middag gehouden. Niemand minder dan Valkenier Reinier de Vries uit Loenen was speciaal voor hen met zijn roofvogels naar de weide achter de Heideroos gekomen. De buizerds vlogen rakelings over de hoofden en een ieder mocht, met de speciale handschoen aan, een buizerd op de hand houden, wat voor velen toch wel heel spannend was. Daarna kwam de valk met zijn pijlsnelle kunsten, gevolgd door verschillende soorten uilen. Ondertussen vertelde de heer De Vries boeiend over allerlei wetenswaardigheden van de vogels en zijn werk. Om de middag helemaal af te maken, werd in het restaurant nog een heerlijk diner geserveerd. De Zonnebloemgasten hebben weer van een fantastische middag kunnen genieten. Wie vrijwilliger wil worden bij de Zonnebloem kan zich aanmelden via e-mail. anszomer@gmail.com.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.