Home / Brummen / Project afval bij Het P@rk

Project afval bij Het P@rk

BRUMMEN – De afgelopen weken hebben de leerlingen van kindcentrum het P@rk in kleine groepjes gewerkt aan het thema afval. Onder begeleiding van leerkrachten en met behulp van vele ouders, werd er gewerkt aan een tentoonstelling. Ook werd er kleding gemaakt van afvalmateriaal. Op vrijdag 17 werd de tentoonstelling geopend door middel van een trommelsessie van groep zes. Hierna vond onder grote belangstelling de modeshow plaats. Ontzettende leuke creaties als schoenen van dozen, rokjes van dekseltjes van blikken, broeken van plastic zakken, werden enthousiast door de leerlingen geshowd. Na de finale, waarin alle mannequins nog eens een rondje over de catwalk maakten, konden alle belangstellenden langs de tentoonstelling lopen. Verschillende thema’s zoals ‘natuur, vriendschap, muziek, kunst, bekende gebouwen waren te bezichtigen. Het was een geslaagde manier om de leerlingen van groep één tot en met acht met elkaar in contact te brengen.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.