Home / Angerlo / Geslaagde mini-F instuif

Geslaagde mini-F instuif

ANGERLO – Angerlo Vooruit hield onlangs de mini F-jes instuif. Samen met hun vriendjes en vriendinnetjes speelden de allerjongste pupillen allerlei spelletjes. Bij de mini-F gaat het om lekker spelen en plezier maken. Het was een hele leuke dag, die natuurlijk werd afgesloten met patat en limonade. De mini-F zijn kinderen van vier tot en met zes jaar die iedere woensdag een uurtje voetballen. Wie interesse heeft, kan gerust een keer komen kijken. Het voetballen voor de mini-Fjes is gratis bij Angerlo Vooruit. Voor meer informatie kunt u kijken of de website van de vereniging of contact opnemen via e-mail. jeugd@angerlovooruit.nl.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.