Home / Dieren / Inzameldepot lege cartridges

Inzameldepot lege cartridges

DIEREN – Sinds enkele weken is er een inzameldepot voor lege cartridges van printers in Dieren en omgeving. Op deze manier verdwijnen ze niet tussen ander afval. Deze lege cartridges worden afgeleverd bij een milieuvriendelijke verwerker. Hiervoor wordt een kleine vergoeding ontvangen. Dit bedrag gaat daarna in de kas van de gemengde zangvereniging Sursum Corda. Sursum Corda repeteert elke dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in Multifunctionele Accommodatie Nieuw Bergstein in Ellecom. Het inzamelpunt van lege cartridges is bij Johan van den Belt aan de Eduard van Beinumlaan 67, 6952CJ in Dieren, tel. 0313 – 420972.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.