Home / Doesburg / Zondag Montmartre Markt in hartje Doesburg

Zondag Montmartre Markt in hartje Doesburg

DOESBURG – In het historische centrum van de Hanzestad Doesburg, wordt op zondag 26 juni van 10.00 tot 17.00 uur de tweede Montmartre Markt van dit jaar gehouden op het Roggeplein / Vischmarkt en de Roggestraat. Dit gebied in Doesburg wordt niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd.

De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre Markt. Op deze markt leuke kramen met Frans gerelateerde producten zoals wijn, kaas en noten maar ook antiek, brocante, kunst en boeken. Ook de portretschilder en de Franse musettemuziek ontbreken niet.
De Montmartre Markten worden ook nog georganiseerd op de zondagen 31 juli en 28 augustus van 10.00 van 17.00 uur. Door het succes van de eerste Montmartre markt op 29 mei zijn er voor de markt op 26 juni meer aanmeldingen dus meer kramen.

 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.