Home / Klarenbeek / Grote show stationaire motoren in Klarenbeek

Grote show stationaire motoren in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zondag 26 juni houden Gerrit en Ria Hissink aan de Klarenbeekseweg 61 in Klarenbeek een grote show van stationaire motoren. Van 10.00 tot 17.00 uur kan het publiek (gratis) terecht om de ronkende en puffende motoren te bekijken. Er zijn demonstraties met machines die worden aangedreven door deze oude motoren.

Het echtpaar Gerrit en Ria Hissink neemt de organisatie van de show weer voor hun rekening. Ruim veertig deelnemers uit het gehele land komen naar Klarenbeek met machines en motoren. Hij verwacht meer dan 100 motoren. Voor het publiek is het interessant om te zien hoe de oude motoren onder meer een melkmachine, veeschaar, koekjesbakker, waterpomp, slijpsteen of een kersenpitmachine in werking stellen.

Achter de woning van Hissink is een groot terrein dat nu geheel in beslag genomen wordt door de machines en materiaal. Gerrit Hissink is een fanatiek verzamelaar van de oude motoren. Zijn schuren staan er vol mee. De show aan de Klarenbeekseweg is vrij toegankelijk van 10.00 tot 17.00 uur.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.