Home / Velp / Sios ’61 D1 Korfbalkampioen

Sios ’61 D1 Korfbalkampioen

VELP – Het was lekker druk rondom de korfbalvelden van het D1 korfbalteam van Sios 61 uit Velp. De laatste wedstrijd van het seizoen werd gespeeld. Sios ’61 D1 had bij aanvang van de wedstrijd twee punten voorsprong op Rheko uit Rheden. Na een achterstand van 0 – 3 kwam Sios ’61 sterk terug tot 4 – 3, echter Rheko nam het initiatief over en scoorde 4 – 5. In een spannende slotfase werd niet meer gescoord. Hetgeen betekende dat beide teams op de eerste plaats zijn geëindigd. Alle teams van harte gefeliciteerd.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.